2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Σύνδεση χρήστη

Εκπαιδευτικές Ο δικός μου ήρωας (ΣΤ1)
Ο δικός μου ήρωας (ΣΤ1) PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 06 Απρίλιος 2014 22:09

Πώς φαντάζομαι τον ήρωα, που θα πρωταγωνιστούσε στο βιβλίο μου.

Σούπερ ήρωες με δυνάμεις υπερκόσμιες, που παλεύουν ενάντια στο κακό. Ήρωες απλοί, χωρίς "μαγική" βοήθεια, αλλά με περίσσιο θάρρος. Ήρωες που θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο. Αλλά και φρούτα, ζώα, λουλούδια. Όλοι αυτοί και άλλοι πολλοί, είναι οι ήρωες που επινόησαν οι μαθητές του πρώτου τμήματος της ΣΤ΄τάξης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Ας γνωρίσουμε ενδεικτικά κάποιους απ' αυτούς:

Ο ήρωάς μου είναι ένα παιδί φτωχό, που όμως παίζει πολύ καλή μπάλα. Επειδή δεν έχει λεφτά να πάει σε κάποια ομάδα, παίζει στην πλατεία της γειτονιάς του. Μια μέρα όμως ένας προπονητής αναγνώρισε το ταλέντο του, τον πήρε στην ομάδα του και μια μέρα έγινε διάσημος ποδοσφαιριστής.                                                                                                                                           Αλέξης

Ο ήρωάς μου είναι ένας αστροναύτης, που όταν το διάστημα κινδυνεύει, σπεύδει με την υπερμορφή του. Έχει υπερδυνάμεις, μπορεί να φτιάξει ό,τι έχει στο νου και να τηλεμεταφέρεται όπου θέλει. Είναι ευγενικός και ντροπαλός, μα όταν είναι πίσω από τη μάσκα, γίνεται ανδρείος και δυνατός. Κανείς δεν ξέρει ποιος πραγματικά είναι, παρά τον γνωρίζουν μ' ένα όνομα, Astroman.                                                                                                                               Λουκάς

Η ηρωίδα μου είναι μια κοπέλα καλόκαρδη, που βοηθάει όλους τους ανθρώπους. Είναι από τη Σάμο και τη λένε Ευτυχία. Η Ευτυχία θέλει το καλό της ανθρωπότητας και είναι έτοιμη να κάνει θυσίες, για να τα καταφέρει. Ταξιδεύει σ' όλη τη γη και βοηθά όσους έχουν ανάγκη.                                                                                                                               Χριστίνα

Τον ήρωά μου τον φαντάζομαι σαν ένα ντροπαλό δωδεκάχρονο παιδί , που τη νύχτα γίνεται ο ήρωας της περιοχής. Έχει μια φανταχτερή, πολύχρωμη στολή και μια παράξενη μάσκα, που του καλύπτει το κεφάλι. Μπλέκεται συνέχεια σε επικίνδυνες περιπέτειες, αλλά πάντα βρίσκει τη λύση. Τον ήρωά μου τον λένε NIGHTMAN και όλοι τον αγαπούν.                                                                                                     Κωνσταντίνος

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 08:02

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα85

We have: 33 guests online
Your IP: 10.2.5.13
Σήμερα: 09 Μαρ, 2025
Visitors Counter

Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free joomla templates ntc dedicated hosting Valid XHTML and CSS.